Lenndy

Recenzie

Vrei sa investesti in Lenndy? Citeste review-ul despre acest business si ia decizia corecta pentru viitorul tau!

Lenndy este una dintre companiile care activeaza pe piata afacerilor Peer to Peer unde investitorii ca mine si ca tine isi pot plasa finantele in diferite imprumuturi prefinantate in urma carora primim o anumita dobanda.

In acest moment platforma Lenndy lucreaza cu 3 mari companii de imprumuturi si anume: First Finance , SimpleFin si Daily Credit. 

 Aceste trei companii financiare ofera urmatoarele tipuri de imprumuturi: Mortgage Loan (imprumuturi imobiliare), Secured Car Loan (finantare auto), Personal Loan (credite de consum personal), Business Loan (credite pentru dezvoltarea afacerilor), Invoice Financing (finantarea facturilor).

Detalii Elementare

 • Lansare an: 2017
 • Sediu companie: Lituania
 • Tipuri proiecte: Credite Imobiliare, Personale, Business, Auto, Finantare facturi
 • Originatori: First Finance  fondata in 2012, SimpleFin  fondata in 2012, Daily Credit  fondata in 2010
 • Termen credite: pana la 2 ani
 • Rata dobanzii: 12% – 15%
 • Taxe: 0
 • Investitie minima: de la 1 EUR
 • Currency: EUR
 • Auto-invest: da, posibil
 • Piata secundara: da, poti vinde investitiile facute contra unui comision fix de 5%  din valoarea investitiei 
 • Bonus: da,  10 EUR bonus la inregistrare; 2% din fiecare investitie facuta de afiliatii/referalii tai in primele 90 zile.
 1. Iti creezi un cont completand formularul de inregistrare de aici: Inregistreaza-te in Lenndy
 2. Pentru a putea investi va fi nevoie sa fii verificat. Va trebui sa incarci pe site documente precum: Pasaport, permis de conducere sau buletin de indentitare pentru confirmarea identitatii, si o factura de utilizati sau extras de cont bancar pentru confirmarea rezidentei in tara respectiva.
 3. Adaugarea de fonduri – pentru a investi intr-unul din proiectele de pe site va trebui sa adaugi fonduri in contul tau si apoi sa faci investitia. Pentru asta va trebui sa te loghezi in contul tau la Dashboard –> Deposit. Acolo vei gasi datele bancare ale societatii precum si ID-ul tau pe care va trebui sa il treci neaparat ca referinta la plata. Suma minima de depozitare este de 100 EUR. Pentru a adauga fonduri in contul tau iti recomand cardul de la Revolut! Bonusul de 10 EUR il vei primi imediat ce ai facut prima investitie intr-un proiect din portofoliu, asa cum l-am primit si eu si l-am si investit rapid

prima mea investitie

 

Da. Site-ul Lenndy este protejat de protocolul SSL (Secure Sockets Layer) care toate site-urile ar trebui sa le aiba. In stanga linkului intotdeauna trebuie sa existe un lacatel. Aceasta demonstreaza ca acel site este safe pentru cei care il acceseaza iar datele sunt criptate. SSL este o tehnologie de criptare a datelor recunoscuta la nivel mondial pe care o folosesc milioane de site-uri, inclusiv cele ale bancilor.

Foarte simplu. Te loghezi in contul tau si sus in stanga ai “Deposit” si “Withdraw”, practic doua dintre cele mai importante butoane de pe site. Daca dai click pe Withdraw pentru prima data va trebui sa fii verificat si ti se va solicita sa incarci un document care sa iti demonstreze autenticitatea si rezidenta (document de identitate sau pasaport). Dupa incarcare, vei fi verificat in termen de 48 de ore si apoi vei putea face retrageti pe contul tau bancar daca ai fonduri in balanta!

 • Companiile de imprumut mentionate mai sus care colaboreaza cu Lenndy, ofera BuyBack Warranty (Garantie de rascumparare). Asta inseamna ca daca un imprumut a fost intarziat sau exista riscul de a nu se mai plati, originatorul (imprumutatorul) cumpara investitia de la tine si iti asigura si dobanda pana in acel moment al rascumpararii.
 • In alta ordine de idei, din 2017 si pana in prezent Lenndy nu si-a patat imaginea in fata clientilor sai, laudandu-se cu un numar de peste 7000 de investitori activi in decembrie 2019.
 • Totusi fiind investitii financiare in imprumuturi, va sfatuiesc sa investiti atat cat va permiteti, niciodata sa nu faceti eforturi mari pentru a investi si sa va organizati foarte bine investitiile in portofoliul dvs evaluandu-va foarte clar riscurile.

proiecte-imprumuturi-lenndy

Daca ti s-a parut de ajutor, te rog da un rating acestei postari!
5/5

Disclaimer

Informatiile de pe acest site nu sunt sfaturi de investitii, ci pur si simplu va prezint detaliile acestui domeniu financiar si oportunitatile care exista in piata, insa FIECARE IA PROPRIA LUI DECIZIE despre cum isi va investi propriile finante si nu voi fi raspunzator pentru nici o pierdere cauzata de propriile dvs decizii.

Consider ca fiecare este destul de matur sa ia o decizie asupra viitorului sau referitor la investitii si nu ar trebui sa va “intindeti mai mult decat va e plapuma”.

Orice investitie reprezinta un anume risc pe care trebuie sa il luati in calcul atunci cand veti dori sa faceti o investitie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *