Envestio

Recenzie

Vrei sa investesti in Envestio? Citeste review-ul despre acest business si ia decizia corecta pentru viitorul tau!

Envestio este o platforma Peer to Peer ce activeaza pe piata imprumuturilor de finantare cu un randament mare, de pana la 22%.

Pana in acest moment 5 ianuarie 2020, Envestio a finantat si finalizat cu succes 86 de proiecte pentru care a si platit dobanzile promise si are alte 43 de proiecte finantate total in curs de desfasurare (adica nu s-a terminat perioada de rambursare a dobanzilor)

 Proiectele puse pe site-ul platformei se finanteaza foarte repede, in cateva ore de la afisare, Envestio numarand in acest moment 13.958 de investitori, avand un randament mediu de 18.36%, finantandu-se proiecte in valoare totala de €  33 091 680 si platindu-se pana acum catre investitorii platformei dobanzi de €  2 551 355

Statistici-Envestio

Detalii Elementare

 • Lansare an: 2017
 • Sediu companie: Estonia
 • Tipuri proiecte: Industria criptomonedelor, industria imobiliara si Energie Verde
 • Termen credite: intre 6 si 12 luni
 • Rata dobanzii: pana la 22%
 • Taxe: 0
 • Investitie minima: de la  minim 100 EUR
 • Currency: EUR
 • Auto-invest: da, posibil
 • Garantie de rambursare: DA
 • Bonus:
 • 5 € bonus de inscriere in 24 de ore (daca investiti minim 100 €)
 • 2.5% bonus din suma investita in primele 270 de zile ca bonus de recuperare
 1. Iti creezi un cont completand formularul de inregistrare de aici: Inregistreaza-te in Envestio
 2. Pentru a putea investi va fi nevoie sa fii verificat. Va trebui sa incarci pe site documente precum: Pasaport, permis de conducere sau buletin de indentitare pentru confirmarea identitatii, si o factura de utilizati sau extras de cont bancar pentru confirmarea rezidentei in tara respectiva.
 3. Adaugarea de fonduri – pentru a investi intr-unul din proiectele de pe site va trebui sa adaugi fonduri in contul tau si apoi sa faci investitia. Pentru asta va trebui sa te loghezi in contul tau la My Accounts –> Add Funds +. Acolo vei gasi datele bancare ale societatii precum si “Payment Details” adica detaliile pe care va trebui sa le treci la referinca cand faci plata pentru a stii compania sa iti crediteze contul cu suma trimisa pe care ulterior tu o vei investi in ce proiect este disponibil pe site. Suma minima de depozitare este de 100 EUR. Pentru a adauga fonduri in contul tau iti recomand cardul de la Revolut! sau poti descarca aplicatia TransferGO si poti depozita cu aceasta aplicatie. Dupa ce ai facut depozitul va trebui sa trimiti un email cu dovada trimiterii banilor catre info@envestio.com sau sa urci dovada la sectiunea “Documents” din contul tau de Envestio pentru a te identifica foarte usor.. Bonusul de 5 EUR il vei primi imediat ce ai facut prima investitie intr-un proiect din portofoliu, asa cum l-am primit si eu si l-am si investit rapid.

Da. Site-ul Envestio.com este protejat de protocolul SSL (Secure Sockets Layer) care toate site-urile ar trebui sa le aiba. In stanga linkului intotdeauna trebuie sa existe un lacatel. Aceasta demonstreaza ca acel site este safe pentru cei care il acceseaza, iar datele sunt criptate. SSL este o tehnologie de criptare a datelor recunoscuta la nivel mondial pe care o folosesc milioane de site-uri, inclusiv cele ale bancilor.

Foarte simplu. Te loghezi in contul tau si accesezi sectiunea “Withdraw”. Aici va trebui sa completezi un mic formular cu tara bancii tale, numele bancii, contul tau IBAN, codul BIC/Swift al bancii tale si suma dorita pe care doresti sa o retragi.

 • Envestio a inceput in anul 2014 ca un fond privat de investitii, urmand in 2017 sa devina un fond public de investitii. 
 • Din 2017 pana in prezent a finalizat cu succes 86 de proiecte si a returnat dobanzile promise conform portofoliului de proiecte si detaliile fiecarui proiect. In acest moment (la data review-ului) Envestio mai are inca 43 de proiecte deja finantate din care cei aproape 14.000 de investitori castiga dobanzile aferente proiectelor in care au investit.
 • Totusi fiind investitii financiare in imprumuturi, va sfatuiesc sa investiti atat cat va permiteti, niciodata sa nu faceti eforturi mari pentru a investi si sa va organizati foarte bine investitiile in portofoliul dvs evaluandu-va foarte clar riscurile.
Daca ti s-a parut de ajutor, te rog da un rating acestei postari!
5/5

Disclaimer

Informatiile de pe acest site nu sunt sfaturi de investitii, ci pur si simplu va prezint detaliile acestui domeniu financiar si oportunitatile care exista in piata, insa FIECARE IA PROPRIA LUI DECIZIE despre cum isi va investi propriile finante si nu voi fi raspunzator pentru nici o pierdere cauzata de propriile dvs decizii.

Consider ca fiecare este destul de matur sa ia o decizie asupra viitorului sau referitor la investitii si nu ar trebui sa va “intindeti mai mult decat va e plapuma”.

Orice investitie reprezinta un anume risc pe care trebuie sa il luati in calcul atunci cand veti dori sa faceti o investitie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *