Ce este un cont Master-Invest?

Ce este un cont Master-Invest?

Fiecare dintre noi ne-am gandit de mai multe ori cum sa ne multiplicam suma de bani pe care am economisit-o de-a lungul timpului.  Ca sa pastram banii in casa sau in portofel nu este o idee prea buna deoarece nu putem evita riscurile asociate de inflatie, iar puterea banilor va scadea datorita acesteia de la an la an.

Inflatia reprezinta acea stare de dezechilibru economic in care masa monetara existenta in economie depaseste necesarul real de moneda, ducand la cresterea generalizata a preturilor si la scaderea puterii de cumparare a banilor. 

Sa ne imaginam ca aveti 100.000 $ pusi de o parte si vreti sa vedeti cum aceste economii ale dumneavoastra vor creste in fiecare luna. Sa presupunem ca rata de inflatie este de 12 % ( aceasta rata fiind una normala ), adica 1 % in fiecare luna. Pentru a putea pastra puterea de crestere a economiilor dvs, trebuie sa va mariti capitalul cu 1.000 $ in fiecare luna ( 1 % din 100.000 $ ). Daca alegeti sa va pastati banii acasa, fara sa ii investiti, valoarea relativa a acestora va scadea. Pentru a va putea mentine puterea de cumparare din scadere, capitalul dvs trebuie sa creasca cu cel putin 1 % in fiecare luna.

Cea mai des intalnita solutie este sa va depuneti banii intr-o banca, numai ca dobanda oferita de banca pentru depozit de abia reuseste sa acopere rata inflatiei. Avand in vedere situatia economica prezenta, cea mai eficienta metoda de a va creste economiile dvs reprezinta INVESTITIA.

Iata cateva din planurile de investitie Master-Invest!

0 %
Master-Invest Basic
0 %
Master-Invest 500+
0 %
Master-Invest 1000+
0 %
Master-Invest 10.000+

Pentru detalii accesati sectiunea "Investitii"

Ce este o investitie?

Investitia reprezinta plasarea de capitaluri pe termen lung cu scopul de obtinere de profituri. Haideti sa vedem care sunt cele mai cunoscute metode de a investi.
Cu putin timp in urma, piata imobiliara era drept cunoscuta ca cea mai profitabila forma de investitie, oferind un record incredibil de creştere a valorilor de proprietate, dar dupa caderea ei recenta, nu mai este cea mai aleasa optiune de investitie. Daca sunteti la curent cu ultimele noutati de pe piata, atunci ar trebui sa stiti ca nici traditionalele metode de investitii ( actiuni, fonduri mutuale, etc ) nu mai reprezinta o oportunitate buna de a investi. In plus, cu exceptia fondurilor mutuale ( care au ca dezavantaje lipsa de transparenta si de lichiditate ), multe din instrumetele de investitie traditionale sunt accesibile doar traderilor profesionisti, care au in spate ani de experienta, dar si sume destul de mari de bani la dispozitie. Acum exista o metoda mult mai eficienta de administrare a capitalului pe piata.
Atentie:
- Rezultatele anterioare nu le garanteaza pe cele din viitor;
- Orice investitie reprezinta un anumit risc;
- Serviciul Master-Invest ofera un anumit procent lunar pentru fiecare investitie facuta.
- Procentul oferit acopera rata inflatiei si este net superior procentului oferit de banci.