Despre mine!

Bun venit pe CristianCO.ro

Vreau sa incep prin a te felicita ca ai luat cea mai buna decizie sa ajungi pe acest site, iar daca vei ramane mai mult timp si il vei explora vei afla cateva oportunitati care iti pot genera o situatie financiara mai buna.

Cine sunt!

Sunt Cristian si ca economist licentiat am decis sa deschid acest website pentru a ajuta si alte persoane sa inteleaga mai bine cel mai controversat domeniu din lume – DOMENIUL FINANCIAR.

Dar inainte de toate, as dori sa va spun cateva lucruri despre mine.

Unul dintre hobby-urile mele a fost intotdeauna domeniul IT, probabil de aceea, in timpul studentiei (prin anul 2006), mi-am deschis prima firma in acest domeniu. Dar mereu am vrut sa fac bani din domeniul IT, asa ca impreuna cu dorinta aceasta am combinat doua dintre cele mai puternice hobby-uri ale mele: Domeniul IT si Domeniul Financiar.

Inca de mic am fost atras de “cum se fac banii“, asadar m-am inscris la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Ploiesti si am continuat studiile la Academia de Studii Economice din cadrul Universitatii “Petrol-Gaze” din Ploiesti.

Am lucrat ca Director Economic aproape 10 ani de zile, iar in paralel am invatat despre pietele financiare, drept civil, programare si web-design, administrarea afacerilor si am citit carti din domeniul financiar cat si de dezvoltare personala.

In anul 2015 am devenit pentru prima oara tata, iar in 2016 pentru a doua oara si sunt consider ca aceste doua momente sunt cele mai importante realizari din viata mea.

Din februarie 2018, m-am mutat in Marea Britanie, unde am mai multe oportunitati si imi pot dezvolta mai bine proiectele pe care le am in mediul online.

In 2019, am lansat acest website prin care sunt invitati toti cei ce doresc sa invete cum sa castige o anumita suma de bani lunara din mediul online combinand in acelasi timp domeniul IT cu cel financiar.

Ce vreau!

Scopul meu cu acest website este sa creez o comunitate de oameni capabili sa inteleaga pietele financiare si sa ia cele mai bune decizii de investitii pentru viitorul lor si al familiilor lor. Pe site o sa intalnesti tutoriale scriptice sau video, dar in acelasi timp si informatii pretioase despre investitii, afaceri si servicii online cu ajutorul carora iti poti imbunatati situatia financiara.

Vei putea gasi informatii despre:

  • cum sa investesti in actiuni;
  • cum sa investesti in alte companii;
  • cum sa beneficiezi de sistemele de recomandare;
  • cum sa tranzactionezi pe piata bursiera;
  • cum sa iti alegi cel mai bun broker;
  • cursuri si tutoriale despre piata Forex;
  • risk management
  • cum sa alegi cel mai bun serviciu de transfer de bani;
  • cum sa pui banii sa lucreze pentru tine in timp ce tu iti traiesti viata cu adevarat.
 
         Multi castiga un salariu minim si mai mult supravietuiesc decat sa traiasca, de aceea vreau sa ajut prin site-ul meu acele persoane care vor sa isi dezvolte un portofoliu de investitii care sa le asigure un viitor decent.
         Bineinteles ca acest site nu este pentru oricine, asa ca daca nu arati un minim de educatie, implicare, capacitate si dorinta sa faci ceva pentru a-ti imbunatati situatia financiara, atunci cu siguranta locul tau nu e aici.
          Internetul este plin de altfel de locuri unde sa iti pierzi timpul fara sa realizezi nimic la finalul zilei. Insa daca te-ai saturat de atatea reclame si promisiuni despre cum poti face bani si te poti imbogati peste noapte, te sfatuiesc sa iti iei 2-3 zile libere, fara internet si sa meditezi asupra a ceea ce doresti sa faci, sa ai si sa realizezi in viata ta.
          Dupa acele zile, revino pe acest website si, probabil, ca vei gasi raspunsul la intrebarile tale.

Ma bazez pe 6 procese personale

01

Educatie

Inainte de toate ar trebui sa citesti si sa te educi intr-un domeniu probabil nou pentru tine – domeniul financiar.

02

Cercetare

Cerceteaza, fa research-uri pe internet in vederea descoperiri anumitor oportunitati care iti pot arata drumul catre viitorul tau.

03

Invatare

Educandu-te si cercetand vei avea ocazia sa inveti pasii care trebuiesc facuti pentru a ajunge sa iti indeplinesti propriul vis.

04

Aplicare

Daca ai parcurs primii 3 pasi, atunci e cazul sa aplici ceea ce ai invatat, dar nu inainte de ati crea un scop pe care sa il indeplinesti.

05

Recompensare

Fii rabdator si asteapta sa iti iei recompensa muncii tale din proiectele pe care ti le-ai propus si in care ai investit.

06

Realizare scop

Bucura-te de realizarea telurilor tale. Vei vedea ca urmand acesti 6 pasi iti vei propune scopuri din ce in ce mai marete.

Disclaimer

Informatiile de pe acest site nu sunt sfaturi de investitii, ci pur si simplu va prezint detaliile acestui domeniu financiar si oportunitatile care exista in piata, insa FIECARE IA PROPRIA LUI DECIZIE despre cum isi va investi propriile finante si nu voi fi raspunzator pentru nici o pierdere cauzata de propriile dvs decizii.

Consider ca fiecare este destul de matur sa ia o decizie asupra viitorului sau referitor la investitii si nu ar trebui sa va “intindeti mai mult decat va e plapuma”.

Orice investitie reprezinta un anume risc pe care trebuie sa il luati in calcul atunci cand veti dori sa faceti o investitie.