Oferte Speciale

Beneficiile ofertelor

Iti prezint aici fiecare link al afacerilor unde am investit eu si ce beneficii poti obtine tu!

OFERTE SI BONUSURI

           In aceasta sectiune voi prezenta toate ofertele si bonusurile acelor platforme de imprumuturi Peer to Peer sau alte tipuri de investitii care sunt oferite investitorilor la inregistrare. Este un avantaj financiar faptul ca inscriindu-te pe o platforma in urma unei recomandari (asa cum veti gasi pe aceasta pagina) vei putea obtine bonusuri pe care sa le poti reinvesti in scopul de a-ti creste randamentul portofoliului tau. Voi urmari pas cu pas si voi lista ofertele platformelor mai jos astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie pentru investitiile voastre. 
         Pe aceasta pagina veti gasi link-uri afiliate, asadar daca faceti click pe link-urile afisate si decideti sa investiti in aceste platforme, voi putea obtine un mic comision din partea acelei platforme. Bonusurile pe care le puteti obtine si dvs din aceste platforme sunt valabile DOAR daca va inregistrati pe linkurile de afiliat pe care le voi prezenta mai jos. La randul vostru, vei putea promova linkul dvs de afiliat pentru a obtine bonusuri atat pentru dvs cat si pentru afiliatii dvs. Mi se pare o idee excelenta si este o situatie win-win pentru toti. 
        De altfel va pot pot oferi si consultanta in dezvoltarea unui portofoliu de investitii, precum si tinerea unei evidente sub forma unui astfel de site asa cum imi tin eu evidentele aici.

Envestio - Oferte si bonusuri

Envestio este o platforma de Peer to Peer . Mai multe detalii poti afla in review-ul pe care l-am facut despre Envestio aici.
Daca te inregistrezi pe platforma Envestio de pe acest link sau dai click pe imaginea alaturata vei obtine urmatoarele bonusuri: 
    • 5 € bonus de inscriere 
    • 2.5% bonus din suma investita in primele 270 de zile ca bonus de recuperare
     

Inregistrare in Envestio

Monethera - Bonus si Cashback​

 
Monethera este unul dintre noii jucatori pe piata afacerilor P2P. 
Daca te inregistrezi in Monethera de pe acest link sau dai click pe imaginea alaturata vei obtine urmatoarele bonusuri: 
  • 5 € bonus de inscriere 
  • 0.5% bonus din suma investita in primele 180 de zile ca bonus de recuperare
 

Inregistrare in Monethera

Lenndy - Oferte si bonusuri

Lenndy este una dintre companiile care activeaza pe piata afacerilor Peer to Peer . Mai multe detalii poti afla in review-ul pe care l-am facut despre Lenndy aici.
Daca te inregistrezi pe platforma Lenndy de pe acest link sau dai click pe imaginea alaturata vei obtine urmatoarele bonusuri: 
  • 10 EUR bonus la prima ta investitie de minim 100 EUR.

Inregistrare in Lenndy
Daca ti s-a parut de ajutor, te rog da un rating acestei postari!
5/5

Disclaimer

Informatiile de pe acest site nu sunt sfaturi de investitii, ci pur si simplu va prezint detaliile acestui domeniu financiar si oportunitatile care exista in piata, insa FIECARE IA PROPRIA LUI DECIZIE despre cum isi va investi propriile finante si nu voi fi raspunzator pentru nici o pierdere cauzata de propriile dvs decizii.

Consider ca fiecare este destul de matur sa ia o decizie asupra viitorului sau referitor la investitii si nu ar trebui sa va “intindeti mai mult decat va e plapuma”.

Orice investitie reprezinta un anume risc pe care trebuie sa il luati in calcul atunci cand veti dori sa faceti o investitie.